sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Lähtölaukaus

Jaahas... Taas uusi blogi.  Eikö näitä vielä ole tarpeeksi?  Ehkä onkin, ja monien muiden blogien tapaan tämänkin yksilön tarkoitus on vain toimia ylivuotoventtiilinä kirjoittajansa mielenkiintoisina pitämille asioille.  Mutta venttiilithän ovat lopulta aika tärkeitä, eikö?

Mistä tahansa en aio läyrytä ja erityisesti politiikkaan ja uskontoon liittyviä aiheita olen ajatellut vältellä.  Niiden sijaan tulen todennäköisesti höyryämään ainakin ulkoiluun ja liikkumiseen liittyvistä asioista.  Lähinnä tämä tarkoittaa kesäisin retkeilyyn ja talvella hiihtämiseen liittyviä juttuja.  Mutta ehkä keksin jotain muutakin.

Taidankin aloittaa täyttämään blogiani kirjoittamalla lyhyitä yhteenvetoja retkistä, joita olen viime vuosina tehnyt joko yksin tai perheen kanssa.  "Lyhyitä" siksikin, että reissutkin ovat pääosin olleet päiväretkiä tai pisimmillään muutaman päivän mittaisia vaelluksia.  Toisaalta niitä on lukumääräisesti kertynyt aika paljon, mistä syystä lisäilen asiaa vähitellen sitä mukaa kuin aikaa ja intoa riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti