lauantai 6. syyskuuta 2014

Melkein radalla

Tänään juostiin taas Kuopio Maraton, jälleen kerran oikein mukavan sään vallitessa. Hassua, että järjestäjillä käy vuodesta toiseen flaksi säätilan kanssa. Tai sitten kyseessä ei ole vain hyvä tuuri, ehkä syyskuun alku on tilastollisestikin kuivaa aikaa (olkoonkin, että toukokuu lienee Suomessa vähäsateisin kuukausi).

Itse en tällä kertaa ollut viivalla. Olen aiemmin aina ilmoittautunut tapahtumaan isomman porukan mukana, mutta vuosien myötä homma on jotenkin hiipunut. Ajatus jättää tapahtuma väliin taisikin syntyä jo viime syksynä.

Hölkkäsin kuitenkin aamupäivällä puolikasta vastaavan lenkin, jonkinlaisesta tottumuksesta kai. Tuntui vähän hölmöltä juosta juuri matkaan lähteneitä maratoonareita vastaan. Kun tankkaaminen jäi väliin eikä juomaakaan ollut mukana, askel vähän painoi loppumatkasta. Luulen, että koko matka olisi näillä eväillä jäänyt menemättä.

Vaimo sen sijaan juoksi ihan virallisen puolimaratonreitin. Kerkisinkin oman juoksuni jälkeen matkan varrelle kuvaamaan vaimon menoa, ja testasin samalla menneellä viikolla hankkimaani digikameraa (Samsung NX1000).


En ymmärrä valokuvauksesta paljoakaan, mutta NX1000 täyttää omat kuvaustarpeeni varsin hyvin. Ei painavaa kameraa viitsi rinkassa kantaa, mutta muuten se on kelpo peli silloin, kun kännykän kuvausominaisuudet eivät riitä. NX1000:n kylkiäisenä tuli vielä Samsungin 7" tablettikin, jolle yritän nyt kiivaasti keksiä käyttöä.

Vaimo taisi tänään tehdä oman reittiennätyksensä. Tuntuu hassulta, että kahdestaan juostessamme aikamme on aina ollut huonompi. Hetkinen... Ei kai asia oikeasti ole niin kuin miltä se näyttää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti