torstai 18. huhtikuuta 2013

Karvasta

Eipä edennyt hiihtomatkani Kilpisjärvelle asti. Alkanut flunssa ei lopulta ollut ihan niin lievä kuin aluksi uumoilin. Kuume nousi vasta viiveellä, mutta on sitä sen jälkeen riittänytkin. Sairastettuani pari vuorokautta Pallaksella päätin lopulta ajaa kotiin, koska oli selvää, ettei hiihtämisestä enää tulisi mitään. Nyt jatkan potemista kotioloissa.

No, aina kaikki ei mene suunnitellulla tavalla. Onneksi ensimmäinen puolisko reissusta kuitenkin onnistui, ja varsinkin Hannukurun kierros oli mukava. En myöskään ollut vuosiin hiihtänyt Vuontisjärven ja Pallaksen väliä enkä siten muistanut, että kyseisellä osuudellakin on varsin hienoja maisemia. Mielestäni tämä väli on parhammillaan nimenomaan Pallakselle päin hiihdettäessä.



Taitaa olla niin, että päättyvän talven hiihdot on nyt hiihdetty. Movescountin mukaan hiihtokilometrejä kertyi talven aikana kaikkiaan 1264, mutta tämä sisältää pari virhemittausta, ja oikea lukema on n. 1200 km. Tämä on itselleni ihan hyvä määrä, vaikka tiedän innokkaimpien suksivan talvessa yli 2000 kilometriäkin. En ole aiemmin edes pitänyt hiihtämisestä kirjaa, mutta nyt Ambit hoitaa homman automaattisesti.

Vielä pari kuukautta, ja hyttyset tulevat. Sitä ennen olisi varmaan hyvä kokeilla vaelluskenkiä jalkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti