keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Back to life

Onpa hienoa olla taas terveiden kirjoissa, ainakin flunssan osalta... Sairastaminen on enimmäkseen aika tylyä hommaa, vaikka joskus onkin kiva lorvailla ilman että tarvitsee mennä töihin tai huolehtia fyysisestä kunnostaan. Toisaalta viikonkin löhöily johtaa jo varsin merkittäviin henkisiin paineisiin, joita ei voi purkaa kuin juoksemalla.

Lapaluutkin taitavat olla paranemassa, tai ainakaan en aktiivisesti enää kiinnitä niihin huomioita. Meillä on kotona jostain marketista hankittu hierova istuin, joka sattumoisin pyörittää kuuliaan juuri selässäni olevan kipukohdan ympäriltä. En tiedä, onko hieromisesta mitään terveydellistä hyötyä, mutta ainakin hieronta paljastaa sen, miten paraneminen etenee. Aiemmin hieronta teki kipeää, mutta nyt kuulien liike tuntuu lähinnä ylimääräisenä muljahteluna lapaluiden alapuolella.

Ranteessa olevaa tulehdusta yritän nyt päättäväisesti hoitaa kylmägeelin avulla. Lääkekuurin lopettaminen johti siihen, että ranteessa oleva kipu on entistä polttavampaa laatua, mutta en halua syödä lääkkeitä pelkästään kivun lievittämiseksi. Käytän kylmägeelipakkausta ranteen alla aina tietokoneella työskennellessäni ja pyrin välttämään sellaisia liikeratoja, joista ranne ei tykkää.

Kaikenlaiset syysloma-aktiviteetit jäivät nyt sairastelun vuoksi väliin, joten täytyy kai alkaa miettiä tulevaa talvea... Reilun viikon päästä pidetään Helsingissä SkiExpo 2011 -messut, jossa ajettelin poiketa. Olen monena vuotena vieraillut paitsi SkiExpossa myös keväisin järjestettävässä samanhenkisessä Retki & Bike & Fitness & Golf -tapahtumassa. Messut ovat kerta toisensa jälkeen aika identtiset, mutta tuovat silti vaihtelua arjen rutiineihin. Ja löytyyhän sieltä joskus ale-hintaista tavaraakin, reppuja tai jotain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti