tiistai 11. lokakuuta 2011

Yritän elpyä


Talvi lähenee hyvää vauhtia, mutta minä se vaan läträän hyttysmyrkkyjen kanssa... Ranteessa ja yläselässä olevat ongelmat eivät siis ole hävinneet mihinkään; tosin ihan viime päivinä selässä oleva kipukohta on hiukan laantunut. Pitkään tuntui siltä, että vasemman lapaluun alapuolella on pingispallo, josta törröttää naula. Nyt naula sentään on kadonnut, mutta nuljahtelevasta pingispallosta en ole päässyt eroon.

Myös ranteessa oleva tulehdus pitää sitkeästi pintansa. Mikä ihme sitä ruokkii? On mahdollista, että käden pitäminen täydellisessä lepotilassa 2 - 3 viikon ajan poistaisi ongelman, mutta vaikeaahan sellaista on toteuttaa. Tulehduskipulääkkeen syöminenkin kyllästyttää, koska vatsani ei selvästikään pidä siitä. Toisaalta kohta alkaa hiihtokausi, enkä välittäisi rimpuilla kipeän käden kanssa koko talvea.

No, aika pienestä vaivastahan tässä silti on kyse; mahtuuhan sitä ihmisen elämään isompiakin ongelmia. Kipuileva käsi ei haittaa juoksemistakaan, mikä on hyvä juttu. Tänään olikin kiva juosta, kun ilmassa oli sateiden jälkeen paljon happea, ja pari välipäivää terävöitti menoa muutenkin. Huomaan silti hiihtoajatutusten jo pikku hiljaa tunkevan mieleen...

Saariselälle onkin näemmä ilmestynyt 2.7 km mittainen ensilumenlatu. Jos asuisin lähempänä, menisin ilman muuta kokeilemaan sitä, mutta ihan niin sekaisin en ole, että ajelisin nyt Kuopiosta asti Saariselälle hiihtämään. Marras-joulukuussa tilanne on varmaan jo toinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti