sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Omituisten otusten kerho

Tein tänään maastokarttoja selatessani pelottavan havainnon. Kartat ovat täynnä outoja kuvioita, jotka eivät mitenkään voi olla sattumanvaraisia. Ja niitä on todella paljon!


Mistä tässä oikein on kyse? Joku, jolla on ylimääräistä aikaa, voisi vähän selvitellä asiaa esimerkiksi kenttäkokeiden avulla!

2 kommenttia:

 1. Huolestuttavia havaintoja! Tosin olen tuollaiseen jo tottunut, asunhan lähellä Hailuotoa, joka sopivasti katsottuna näyttää jättikokoiselta vesikirpulta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hailuodon muoto on kieltämättä sävähdyttävä. Kuopiossa taas erityisen hankala paikka on Saaristokaupungin kaakkoispuolella sijaitseva Nurmisaari-niminen niemeke. Siellä tuollaisia otuksia on kolme.

   Tosin ehkä nuo kaikki eivät ole vaarallisia. Keskirivissä vasemmalla oleva hahmo on selvästikin PacMan, joka on hiukan ahne, mutta muuten harmiton. Oikean alareunan kaveri taas lienee peräisin Ghostbusters-elokuvasta, joten tavallinen kotitalousimuri tehonnee siihen helposti. Eniten olen huolissani keskellä alhaalla olevasta käärmeestä, joka on viattoman näköinen, mutta saattaa kohdatessa olla häijy.

   Poista